Slide Left Slide Right

gerard-eve-office

GERARD EVE OFFICE

LOCATION: WEST END, LONDON, UK

DESIGN: SQUAREDOT

The brief was to create a contemporary feel to reflect the feel of this well established international property consultant agency. As a sizeable project, we were on hand every step of the way, from initial concept and technical advice through to final fit. We used honeycomb panels across two main walls to create a high drama design within their open plan office space.

victoria-penthouse

VICTORIA PENTHOUSE

LOCATION: PIMLICO, LONDON, UK

DESIGN: NR DEVELOPMENTS

An elegant Pimlico apartment was the perfect space for a classic, and elegant interior. To add extra depth, 3D gypsum panels were used to create stunning and unique feature walls in both the hallway and the TV room.

kensington-apartment

KENSINGTON APARTMENT

LOCATION: SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

DESIGN: 3D ART FACTORY

Set in an exclusive enclave in Kensington, West London, the owners of this apartment wanted a bespoke interior design. We used architectural concrete to create modern row wall panels for the wall, floors and staircases, to compliment the New York loft style design. As a backdrop to the super contemporary furniture, our panels add an entirely new layer of design to this exclusive residence.

royal-yacht-hotel

ROYAL YACHT HOTEL

LOCATION: JERSEY ISLAND

DESIGN: IDP INTERIOR DESIGN & PROCUREMENT

As part of this large design project we were able to supply an exclusive 4 star hotel on the Isle of Jersey with cool, contemporary crater panels. These were used to add an almost space aged element to the main foyer area of the hotel. By fitting them to the feature wall, we created a unique and awe inspiring finish.

bm-lifestyle-office

BM LIFESTYLE OFFICE

LOCATION: MORTLAKE, LONDON, UK

DESIGN: ARQI-TECH LIMITED

This project was designed to meet the clients request to have a wall “that looks like the Tetris game”. With this in mind, we created a feature wall made up of rectangles. We also used the same rectangle panels to create a logo feature for these sumptuous headquarters in a very sought after area of London.

st-saviours-nurishing-home

ST SAVIOURS NURSING HOME

LOCATION: CARDIFF, WALES

DESIGN: VARCO CONSULTANTS

Being a care home, the owners were looking for a feature to add something interesting to their walls, for both residents and visitors to enjoy. We created a feature wall using stunning Wave panels, and incorporating their logo in to the design as well. This was a sizeable project for us, as we also dealt with ensuring that the paint work used was suitable and sanitary enough for a health care environment.

watermark-kitchens-showroom

WATERMARK KITCHENS SHOWROOM

LOCATION: SKY HOUSE DESIGN CENTRE, AMERSHAM, UK

DESIGN: 3D ART FACTORY

We designed and supplied a variety of exhibition walls and background features to enable the client to really stand out from the crowd. Using wooden, gypsum and concrete panels we created a unique and eye-catching feature. Their home design service is second to none, and we needed to be able to recreate their unique and high quality kitchen design service by using stand out panels to create interest.

sharps-bedrooms-showrooms

SHARPS BEDROOMS SHOWROOMS

LOCATION: NATIONWIDE

DESIGN: HENLEY INTERIORS

We are delighted to be working alongside Enigma Fit Out to be able to provide stone cladding panels for high street bedroom specialist showrooms throughout the UK to give them a unique, elegant look.

residential-bungalow

RESIDENTIAL BUNGALOW

LOCATION: BUCKINGHAMSHIRE, UK

DESIGN: 3D ART FACTORY

We were asked to provide a contemporary look for a very modern bungalow. We supplied panels made with slate veneers to sit opposite panels made from natural wood to create a stunning contrast. We had to use special adhesive and impregnate the panels prior to fitting to ensure that they will stay on the walls in all weather conditions and temperatures.

arndale-shopping-centre

ARNDALE SHOPPING CENTRE

LOCATION: CITY CENTRE, MANCHESTER, UK

DESIGN: RAWLS / CHAPMAN TAYLOR

Working alongside world-leading architects from Rawls and Chapman Taylor, we were involved in the eleven million pounds refurbishment project for the Andale Shopping Centre in Manchester. We were able to supply over 150 sqm of 3D concrete tiles, in warms greys and whites to run along side the escalator in Halle Place.

glasgow-university

UNIVERSITY GYM

LOCATION: GLASGOW UNIVERSITY, UK

DESIGN: SPIN STUDIO

The client was looking for contemporary additions to their newly refurbished building. With an uber modern feel to the new design, the geometric panels we supplied, perfectly complement their surroundings.

manvers-street-office

MANVERS STREET OFFICE

LOCATION: CITY CENTRE, BATH, UK

DESIGN: STRIDE TREGLOWN ARCHITECTURE

As part of large refurbishment project we were able to work with construction leader Kier Constraction to create a feature wall for an office lobby area. We fitted 3D gypsum panels, creating a unique, unbroken wavy design, and the used flame retardant Dulux paint to meet fire rating requirements.